Jdi na obsah Jdi na menu
 


Povídky

neobvyklý dárek

Obvykle nedostávám k narozeninám od své přítelkyně Lucie žádné nákladné dárky, ale vždy mi nachystá podstatně "poutavější" překvapení ve formě nového angora či mohérového přírůstku do naší sbírky. Předávání je vždy spojeno s čerstvým, pokud možno co nejoriginálnějším prožitkem. Proto se mi nedivte, že jsem bral schody po dvou a snažil se být co nejdříve doma. Jaké však bylo mé zklamání, když jsem zaslechl po příchodu domů ne jeden, ale hned tři hlasy z vedlejší místnosti... Ona si snad v můj top den pozve nějaký "babinec"?! A také ano - na gauči u televize seděly dvě její nejlepší kamarádky - Soňa a Sylva. "Nazdar oslavenče", zahučely sborově. "Nazdar" odvětil jsem a vyčítavě se podíval na Lucku. Ona však nechápavě pokrčila rameny. Byla oblečena do modrého mohérového župánku, který jsem jí koupil před rokem. Oblékala si ho pouze při "zvláštních " situacích. Tak aspoň v tomhle na mě nezapomněla.

Až následně jsem si všimnul, že i obě návštěvy byly oblečeny dle mého gusta - Soňa měla na sobě tříčtvrteční červené mohérové šaty. Obepínaly jí její bujné poprsí a nechaly vyniknout i ostatním ladným křivkám. Křivky ramen pokrytých chlupatou vlnou zčásti zakrývaly její dlouhé černé vlasy. Ač se na mě dívala poměrně pohrdavě, musel jsem uznat, že jí to slušelo. Sylva se ovšem také nedala zahanbit - k jejím blonďatým vlasům se černé angora tričko bez rukávů a černá sukně ze stejného materiálu velmi hodily. Ramena si nervózně halila do mohérového bílého trojúhelníkového šálu a poměrně dost drze se před mojí přítelkyní na mě vyzývavě usmívala. Chtěl jsem si přisednout, ale Lucie mě něžně vystrkala do ložnice. Bez jediného slova mě zbavila kabátu a svetru. Než jsem stačil cokoliv poznamenat, dostrkala mě na postel, kde se o mě začala třít s tím svým okouzlujícím župánkem.... Erekci jsem již měl ze setkání v obýváku a tak jsem měl co dělat abych si neumokřil kalhoty. "Co blbneš, nech toho, máme návštěvu"! Těmito slovy jsem se snažil přerušit přítelkyni v jejím počínání, ale ona mi na to odvětila "ale jdi ty, ony se tam pobaví i bez nás...". Sáhla do šuplíku vedle postele a kožešinovými pouty, jež vytáhla, mi svázala ruce za zády.Poté mi vsunula, z jejích mohérových ponožek připravený roubík do úst a celé dílo dokončila převázáním neuvěřitelně hebkou angorskou šálou mé umlčení. Očekával jsem, že mě svleče a po následném oblečení do několika dalších mohérových či angorských věcí mě nechá se udělat do jejích úst, ale ouha. Zvedla mě z postele na nohy, připravenou mohérovou bílou šálou mě začala zavazovat oči a sdělovat informaci, způsobující tuhnutí krve v mých žilách: "Pojď kocourku, uděláme děvčatům pro pobavení pánský striptýz!".

Vzpouzejícího se mě dovlekla do vedlejší místnosti. Přes angorskou šálu ke mně doléhaly reakce obou děvčat - z jedné strany posměšné ze Soniny strany a povzbudivé ze strany druhé dívky. Neuvěřitelně jsem se styděl, ale zároveň mě to k mému nemalému překvapení vzrušovalo. Že jsem se ocitl uprostřed obýváku, jsem poznal podle toho, že mi Lucka připevnila nejdříve na krk kožešinový obojek a ten pak povytáhl můj krk o pár centimetrů výše, protože ho připevnila k ozdobnému řetězu od falešného lustru.Donutilo mě to stát na špičkách a zabránilo jakémukoliv pohybu. "Začíná oslavencův striptýz" zahalekala Lucka a zvolna, velmi pomalu mi začala svlékat kalhoty. Ty následovaly ponožky. Přemýšlel jsem, jak se jí asi podaří sundat ze mě tričko. Chlad oceli mi dal pádnou odpověď - zřejmě kuchyňským nožem ze mě odřezávala jeden cár za druhým. Stejně bylo naloženo s mými slipy. Celý akt provázely obdivné či posměšné výkřiky, povzbuzování a vískání. Než jsem se nadál, stál jsem před onou povedenou trojicí nahý jak palec.

Chvíli se nic nedělo, pouze šustění kroků a tlumené hlasy mi dělaly kulisu během očekávání netušeného. Dle několika zaslechnutých slov jsem pochopil, že celá "akce" je pod taktovkou mé "drahé". Byla to ona, která ukončila ticho a plným hlasem mi sdělila obsah jejich nejbližšího počínání: "Po konzultaci s dívkami jsem se rozhodla ti trochu zpestřit tvoji, zvolna do stereotypu upadající rozkoš.Dost bylo cukru, zažiješ i bič!" Co mínila tím "cukrem" jsem hned pochopil - sladké, v poutech ničím nerušené rozjímání uprostřed mého chlupatého světa. Co však myslela tím "bičem", to jsem neměl ani tušení. Pak jsem pocítil první doteky na mém těle - okamžitě jsem poznal hebkost jednoho z několika párů angorských rukavic z naší sbírky. Ale nezůstalo jen u jednoho! Během chvilky jsem byl zaplaven obrovskou vlnou rozkoše, způsobenou třemi páry něžných rukou, navlečených do chlupatinek a hladících každý záhyb mého nahého těla, vyjma penisu. Tak jestli tohle má být ten "bič", nemám výhrady! Ačkoliv nedošlo ze strany mučitelek k i sebemenšímu kontaktu s mým stoprocentně ztopořeným "vulkánem", on to absolutně nebral na vědomí a chystal se k mohutné erupci. Těsně před výbuchem všechny stimuly ustaly a já se zvolna probouzel z nádherného snu. Znovu jsem si uvědomil svoji nahotu a bezmocnost před třemi děvami a můj hrdina zvolna opouštěl jedno palebné postavení za druhým. Když málem zalezl až do zákopů, mohérové nebe se znovu otevřelo. Stejný scénář se opakoval i podruhé a potřetí. Po již čtvrtém pokusu se udělat mě zvolna začal jímat vztek a pocit loutky v rukou třech bláznivých holek mě přiváděl k šílenství.Po následné odmlce jsem očekával návrat chlupaté masáže -ráje zvolna se měnícího v peklo, ale to co následovalo mě doslova nadzvedlo! Nejdříve to začalo nevinně - dvoje dívčí ústa mi začala laskat mé značně ztvrdlé bradavky. Poté laskání ustalo a já tiše doufal, že oba páry lačných rtíků budou pokračovat v krasojízdě na mém, již po páté nalitém krasavci. Ze snění mě probrala ostrá bolest nejdříve v levém a následně v pravém prsu! Netušil jsem v ten okamžik co to způsobilo, ale během křičení do neprodyšného roubíku jsem odtušil, že se jedná o sadisticky ozubené, kovové kolíčky opatřené závažím. Okamžitě bylo vzrušení to tam a nic na tom nezměnilo ani opětovné laskání dvou párů rukavic. I když... Jeden pár rukou zamířil na dosud neuskutečněný průzkum do mého rozkroku. Po chvíli bolest ustoupila na druhou příčku a vedoucí postavení zaujala opět rozkoš. Obzvlášť když jsem pocítil přes zadní partie se deroucí další chlupatou průzkumnici, střídavě se zajímající o můj anus a koule. Ty mi tak naběhly, že jsem ani nepocítil zlehka se utahující smyčku tenkého provázku, kterou mi nejdříve křížem krážem sešněrovaly pytlík a následně k němu připoutaly penis! Následovalo pálení, ne nepodobné prvnímu, bradavkovému utrpení, po upnutí dvou dalších kolíčků na mé ubohé kouličky!

Okamžitě bylo po rozkoši. Tak a začínal jsem toho mít vážně dost. "Chci okamžitě s tou šarádou přestat!" řval jsem do roubíku, ale evidentně mě nikdo nebral na vědomí, či spíše mě neslyšel. "Tak, a máš po ptáčkách! teď ještě ochutnáš moje důtky." Zaslechl jsem u svého levého ucha a jednoznačně jsem z této věty odtušil iniciátora mého utrpení."No tak Soňo, nepřeháněj to!Raději se jdi připravit!" Uslyšel jsem Lucku, která mě mimoděk při těchto slovech povzbudivě pohladila po hýždích."Tak miláčku, tvé utrpení zvolna končí, za tvé hrdinství dostaneš odměnu. Teď naopak budeš striptýz, který ti připravily děvčata sledovat a ty budeš zvolna oblékán." Lucka mi během těchto slov zvolna odstranila šálu zakrývající oči - to co jsem spatřil bylo ponejprv jen ostré světlo. To se mi pozvolna měnilo v konkrétní obraz - přede mnou stály připraveny obě návštěvy. A ať jsem se snažil sebevíc, vše začalo znovu. To co obě měly na sobě se nedalo přehlédnout. Soňu, jež jsem poznal jen díky nezaměnitelnému poprsí, tedy její tvář zakrývala béžová, angorská lyžařská maska s průhledem pouze pro oči. Měla na sobě stále ty její úžasné červené propínací šaty a ramena si zahalila do bílého mohérového šálu od Sylvy. Ta byla celá schovaná pod úžasnou, červenočernou, mohérovou pelerýnou s kapucí, olemovanou liščí kožešinou. Na nohou měla červené angorské punčocháče a vysoké kožené kozačky.

Jako první se za rytmického vlnění začala svlékat Soňa. Zvolna nechala ze svých ramen sklouznout šál, kterým mě okamžitě zahalila a hladila mi přes něj ramena a záda. Byl nádherně měkký a chlupatý... Následně mi jeho třásněmi začala šimrat na koulích a penisu. Bylo to báječnééé. Poté si začala přes šaty hladit prsa - tak to už na mě bylo moc! Začala si rozepínat knoflíky a najednou ty dva obrovské balvany vykoukly ven. Zabořila mi do nich hlavu a bylo to... slovy se to nedá vyjádřit. Stáhla si masku a přetáhla mi jí přes hlavu. Měla pouze otvory pro oči a byla neuvěřitelně chlupatá a hebká. Najednou jsem ucítil, jak mi zezadu Lucka rozepíná pouta. Na útěk jsem neměl ani pomyšlení, mé nohy mi příliš nesloužily. Soňa si mezi tím sundala šaty a s pomocí Lucky mě zbavily šálu a do nich navlékla. Zapnula mi knoflíky pouze od krku po ztopořený pyj. Pak mi natáhly po loket dlouhé mohérové rukavice a přes ně angorské palčáky. Přes hlavu mi přetáhly dva angorské roláky a hned nato mi začala má děva, tentokrát pro změnu provazem, svazovat celý trup. Šňůry mi vedla od krku mezi nohy a po zádech zpět ke krku. Poté mi dalšími svázala ruce v zápěstích a v loktech a několikrát pevně obtočila ramena. Pouta mi obvykle přináší rozkoš, ale některé z provazů mi křížily přes kolíčky na bradavkách. Když jsem byl sešněrován jak mimino, zazněl povel k dalšímu striptýzu. Jaké však bylo mé překvapení - dalším svlékajícím se byla Lucka! "Nesu ti na sobě ukázat tvůj dárek", řekla a předstoupila přede mne a já se mohl kochat bohatým po kolena dlouhým mohérovým pončem s kapucí. Byl mému děvčeti velmi těsný, málem se v něm ani nemohla pohnout. Stáhla ho ze sebe a začala mě do něj soukat. Ani jsem si nevšiml, zda pod ním byla nahá či ne. Když mi ho už málem zcela navlékla, opět jsem ucítil zákeřnou bolest v slabinách - kdosi (Soňa) mi začal píchat nějakým ostrým předmětem do genitálií! Opět bylo po vzrušení... Lucka jí to však včas zatrhla a já se mohl zálibně zahledět na začínající produkci Sylviinu...

Sylva si roztáhlá svou pelerínku a ukázala mi na chvíli svou hruď, zahalenou do bílého angorského svetříku. Začala si přes něj dráždit naběhlé bradavky. Přistoupila ke mně a zvolna ze sebe stáhla mohérový plášť a zahalila mě do něj. Následně ze sebe stáhla svetřík a ukázala mi svá nádherná ňadra. Byl jsem vzrušen téměř k prasknutí. Začala mi přes těch několik vrstev mohéru a angory hladit celé tělo a hlavu. Striktně se vyhýbala mému střelci, jen občas, jakoby omylem o něj zavadila. Zezadu mi hladila a dráždila zadek Lucka a Soňa mi při tom nemilosrdně hnětla do svorek upnuté bradavky. Chvílemi jsem myslel, že zešílím! Náhle vše ustalo. "Teď si chvilku odpočineš, za chvíli začne mučeníčko!" Zavelela Lucka. Odpoutaly mě od lustru a odstrkaly do ložnice. Než mě povalily na postel, strčily mi do uší ucpávky, převázaly oči další mohérovou šálou a zabalily do několika chlupatých dek.

Po několika minutách jsem byl, zabalen v dekách a několika vrstvách vlněného oblečení vyzvednut do vzduchu a nesen zpět do obýváku. Položily mě na stůl a vybalily z dek. Ucítil jsem, jak si jedna z dívek sedla rozkročmo na mou hlavu a druhá na kolena. Vylouply mi z oblečení penis a varlata a začaly je hníst. Za chvíli jsem ucítil i vlhkost úst, některá z děvčat mi ho začala kouřit. Opět jsem byl v dosahu orgasmu, ale opět mi nebyl dopřán. Ústa se odtáhla a já cítil, jak mi přetahují přes penis igelitový návlek s otvorem pro mé genitálie. Pak se chvíli nedělo nic. Pauza byla přerušena velikou bolestí! Celá má výbava včetně obnažené hlavičky byla postupně pokryta horkým voskem! Kupodivu mi tato bolest začala být příjemná… záhy mi byl vosk z ptáka odstraněn a já byl opět nadzvednut a otočen. Na zadku jsem záhy ucítil závan čerstvého vzduchu a poté ruku v oblasti mého řitního otvoru, mastící můj vstup jakýmsi chladivým lubrikantem. Do zadku mi poté ty tři potvory zastrčily kolík,který mě ve vnitř chladil ještě více. Opět mi stáhly zpět oblečení a byl jsem otočen zpět na záda. Ucítil jsem jak mi pták následně mizí v kundičce, která evidentně patřila třetí, na mně nesedící dívce.Začala na mně rajtovat a já se chystal konečně se dosytnosti vystříkat. Ale ouha! Blížící se orgasmus zarazila prudký elektrický výboj v mé řiti. Onen kolík byl součástí soupravy elektrosexu. Tak se to opakovalo ještě mnohokrát s touto i s dalšími s děvčat, které se na mně vystřídaly. Po určité době oné kopulace zanechaly a k bolesti řitní mi přidaly ještě bolest uvnitř penisu – zavedenou cévku jsem za chvíli ucítil až málem v oblasti břicha! I do ní za chvíli pustily elektřinu. Pochopil jsem, proč na mě dívky sedí. Kdyby tomu tak nebylo, sesunul bych se, ač pečlivě sešněrován, ze stolu k zemi. Když mi po chvíli vytáhly cévku ven, zmučený penis se poroučel ze ztopoření dolů. Už jsem si myslel, že je se sexem pro dnešní den konec, ale lačná ústa mých trýznitelek opět vrátily mou okrasu do důstojné pozice. Současně mi odstranily roubík s úst a já k rozkoši v rozkroku ucítil v ústech přez jemný mohér kalhotek mé dámy i její rozkrok. Začal jsem ho toužebně sát a díky intenzivnímu hlazení tří párů rukou v erotogenních zonach mého těla se tentokrát nezadržitelně a konečně dostavil výstřik!!!! Orgasmus byl neskutečně dlouhý a výbušný. Ještě pět minut po jeho skončení jsem se klepal jak ratlík.   Čekal jsem, že budu zbaven pout, ale místo toho jsem opět obdržel roubík do úst, tentokrát z oněch moherových kalhotek a vyslechl jsem informaci od mé děvy: "Vsadila jsem se s děvčaty že klidně zvládneš tři orgasmy v řadě, lásko!" Tento večer ještě bude dlouhý.....

 


 

 

Příspěvky

Podraz 2

16. 5. 2014

 

Podraz 1

16. 5. 2014